Lepels gezocht!
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Astrid
26 April 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Ze hebben een chronisch gebrek aan lepels. En er is niets zo vervelend als soep eten met een vork. En ik heb bewijs!
Hier in huis, waar 14 mensen kunnen wonen, zijn er wel twéé eetlepels aanwezig en ongeveer 5 theelepeltjes. Nouja, 'Tsja pech', zou je kunnen denken. Maar nee hoor.
Op stage, in het CP gebouw waar ik zit, werken zo'n 30 mensen. En daar zijn wel 3 theelepels en 3 eetlepels aanwezig. Ach... 'Toeval'... toch?
In het restaurant/café/bar waar we vrijdag heen gingen, gingen we ook snel een hapje eten. Komt de barman naar ons toe 'Eh sorry, het moet even met een vork, want de lepels zijn op'. Dat kan dus geen toeval meer zijn he? Er is hier in Londen iets of iemand bezig om op duistere wijze de lepels te laten verdwijnen. En hij of zij doet het stiekem en onopvallend. Maar ik heb het wel door hoor! Ik hou mijn ogen goed open en als ik degene tegenkom die de lepels verdonkeremaant... dan zwaait er wat!
Ik reis tegenwoordig dus rond met een eetlepel in mijn tas. Dan kan ik tenminste áltijd en overal gewoon lekker yoghurt, soep, rijst en jelly eten.
Zaterdag was het hier echt onwijs schitterend weer. Zo mooi dat ik in een jurkje de deur uitging.
Maar ook zo mooi dat ik binnen 5 minuten weer binnen was om toch een vestje aan te trekken :P .
Ik ging op weg naar de bioscoop, want ik loop, nu ik niet meer in de Mustsee werk, echt onwijs achter qua films. Ik ben dus naar Clash of the Titans in 3D gegaan. Nou, voor dat 3d hoef je het niet te doen, dat is alleen maar onwijs duur (13 pond 75 ofzo), maar de film zelf was wel erg leuk (Spierbal Sam Worthington, hallo-ho!). De bios was ook wel mooi aangekleed, daar ga ik maar eens solliciteren.
Gezellig Tammy en Eline dat jullie langskomen. Roep maar een datum, dat lijkt me prima.
Tammy, 'mijn' tijgers bestaan niet. London Zoo heeft alleen 2 Sumatraanse tijgers en ik doe geen dierverzorging. Ik ben zelf ook (nog) niet achter de schermen geweest. Daar laten ze hier mensen voor betalen. Iets van 200 pond ofzo voor een dagje dierverzorger zijn. Daar bedank ik dan weer voor :P . Als ik poep wil scheppen, dan ga ik wel naar mijn eigen beesten.
Marga en Lou, ik heb inderdaad erg leuke kleren bij de Primark gescoord. Bedankt voor de tip! Ik vond alleen de wachtrijen voor de pashokjes echt idioot lang. Ik vraag me af of het daar ooit wel eens rustig is.
Nico, leuk dat je weer meeleest! Bedankt voor je berichtje. Mocht je nog een weekendje weg willen, dan ben je meer dan welkom, als ik dan tenminste een fatsoenlijke kamer heb :P
Anne, je weet toch dat je de favoriete dochter bent ;) . Als jij crasht dan doe je het alleen wat spectaculairder dan ik! En je mag best mijn marketing gaan doen hoor. Voor later als ik groot ben.
Enne... hoe het met de mannen staat? Ik had sjans! Woei. Van 2 kerels nog wel. De ene was een knappe dierverzorger, maar die had enge ogen en de ander was een kerel van onderhoud en die was ook wel sexy, maar ik had niet zo'n zin om het met hem op een zuipen te zetten, dus toen was ie ineens niet meer geinteresseerd. Prima!
Ok, tot zover dit boeiende verhaal. Ik zal eens kijken of ik wat foto's kan uploaden, maar volgens mij heb ik geen ruimte meer.
26 April 2010 - 20:44
Eline:
Succes met de lepeltjes jacht :D!! -
26 April 2010 - 20:55
Lou & Marga:
Kwam Uri Geller niet uit London ?! Zou het schrijnend gebrek aan lepels daarmee te maken hebben, soms ?!
Who knows....
Groetjes, Lou & Marga -
27 April 2010 - 07:44
Anne Van Maanen:
Wat een subtiele hint om je verhaal af te sluiten dat je volgensjou geen ruimte meer hebt :P. Jammer toch dat pa en ma nu in Corsica zitten ;)
haha. Hee maar ik heb afgelopen zaterdag je tank voor 1,20 per liter volgegooid =) blij blij.
De hamsters waren bijna opgegeten door Tip. Omdat iemand de deur van mijn kamer open had laten staan (wschlk ik, maar dat geef ik niet toe natuurlijk) Dus tip stond daar echt met zn schijnheilige kop naar mij te kijken. Dus ik hield mn hart vast.. maar gelukkig had hij alleen het voer opgegeten excluding de hamsters. *pfieuw*
Verder.. hoef ik nog maar 2 weken en dan is mn schoolcarriere voorbij. Met een gemiddelde van een 7,4 voor mn entire schoolcarriere *trots*
Dus ik moet lepels meenemen in juni? -
27 April 2010 - 07:47
Anne Van Maanen:
PS. is Bas een anonieme stille lezer? -
27 April 2010 - 18:57
Hester:
Hee As!
Ik heb inderdaad op het NOS journaal iets gehoord over lepels en Londen, maar ik had er niet zoveel aandacht aan besteed, tot ik jouw verhaal las! Het is maar goed dat jij er achteraan gaat. De situatie is totaal onacceptabel.
Maar fijn dat het verder goed gaat! En dat je het naar je zin hebt en zo. Geniet ervan!
x Hester